Fairtrade Paasei Gezocht!

Maha visuals campaignimage 1200x900 2


Jaaa, daar gaan onze Paaseitjes!

In totaal hebben ruim 15 Fairtrade paaseitjes zich verstopt op de websites van Max Havelaar, LIDL, PLUS en Ekoplaza. Kun jij ze vinden? Als je 10 eitjes vindt, maak je kans op een Fairrukkelijke doos met 10 verschillende Paaslekkernijen. Hoe doe je mee? Stuur voor 19 maart een mail naar info@maxhavelaar.nl met daarin de 10 URL-links van de pagina’s waar je de eitjes gevonden hebt en je adres. Als je een van de 10 winnaars bent, krijg je van ons een h’eerlijk Paaspakket opgestuurd. Veel plezier met zoeken!

Bij LIDL, PLUS en Ekoplaza vind je een ruim assortiment Paaschocolade met Fairtrade gecertificeerde cacao. Zij kiezen voor het inkopen van cacao onder eerlijke voorwaarden. Zo krijgen cacaoboeren en hun families de kans op een betere toekomst. Belangrijk hierin is de unieke Fairtrade ontwikkelingspremie, een extra bedrag dat rechtstreeks aan de boerenorganisaties wordt uitgekeerd. De boerenorganisaties bepalen zelf waarin zij deze premie investeren. Vaak kiezen zij voor het verbeteren van hun bedrijven via trainingen en de aanschaf van betere productiemiddelen. Maar ook in het onderwijs voor hun kinderen en het verbeteren van de lokale gezondheidszorg wordt veel geïnvesteerd vanuit de Fairtrade premie.

Update 22 maart 2018

Bedankt voor je deelname aan deze actie! Eigenlijk is iedereen die voor Fairtrade producten kiest een winnaar, maar de 10 gelukkigen hebben inmiddels een mail gehad. De overheerlijke pakketten met Paaschocolade zijn inmiddels op de post gegaan. Geniet ervan!

Benieuwd waar je terecht kunt voor paaslekkernijen met Fairtrade cacao? Kijk dan naar de Eerlijke Paaschocolade Wijzer