Stand For Fairness Challenge

 stand4fairnesscampaignbanner

Doe mee aan de Stand For Fairness Challenge!

De miljoenen boeren die ons voedsel produceren, verdienen zelf vaak niet genoeg om hun eigen gezin eten te geven. Jij kunt dit veranderen. Niet alleen door te kiezen voor Fairtrade producten maar ook door openlijk je steun aan eerlijke handel uit te spreken.

Fairtrade helpt boeren en werknemers aan een eerlijker inkomen, een weg uit armoede en de kans hun lokale gemeenschap te verbeteren. Maar nog altijd zijn er ook miljoenen boeren die klem zitten in een onrechtvaardig systeem. 

Laat zien dat je Fairtrade belangrijk vindt en doe mee aan de internationale: Stand 4 Fairness Challenge!

Meedoen is simpel.

  1. Maak een foto of video van jezelf en/of je vrienden waarin je het nummer ‘4’ uitbeeldt.
  2. Hoe je dat doet mag je zelf weten - beeld het uit met je handen, voeten, je vrienden, koffiekopjes of Fairtrade producten - alles is top, zolang het een 4 is!
  3. Deel het op social media met de hashtag #stand4fairness

Tag ons in je post op Instagram @FairtradeNL, Twitter @FairtradeNL of Facebook @Fairtradenederland en je maakt kans op een doos vol Fairtrade producten (chocolade, koekjes, koffie, thee en veel meer!) én twee van onze gloednieuwe ‘Ik ben eerlijk’ t-shirts, uiteraard gemaakt van Fairtrade-gecertificeerd, biologisch katoen. We selecteren drie winnaars op basis van:

  • Creativiteit
  • Passie
  • Lenigheid (hoe soepel zijn jullie in je 4?)

Wij hebben de wedstrijd verlengd! De winnaars worden geselecteerd en direct bekend gemaakt op vrijdag 18 mei 2018.