Fairtrade bij de World of Coffee

10920scr


Europa’s grootste koffie trade show ‘World of Coffee’ komt naar Nederland en wel op donderdag 21 juni t/m zaterdag 23 juni 2018 in de RAI in Amsterdam. Hier komen duizenden kopers en stakeholders van de koffie-industrie bijeen. Het biedt een unieke mix van exposanten, educatieve mogelijkheden, sociale evenementen en ook het World Barista Championship 2018 vindt hier plaats.

Fairtrade is hier aanwezig met een internationale stand (stand nummer A7a). Wij verwelkomen u hier graag. Naast een afvaardiging van het Max Havelaar team en Fairtrade International kunt u hier in gesprek met vertegenwoordigers van onze producentennetwerken: Fairtrade Latin America / CLAC, Fairtrade Africa en Fairtrade Asia & Pacific. Dagelijks houden wij ‘coffee tastings’ en een inhoudelijke ‘coffee talk’ (bijvoorbeeld over de Climate Academy in Afrika maar ook over leefbaar inkomen).

Daarnaast organiseren wij een ‘Fairtrade Global Cupping’ op vrijdag 22 juni van 10:00 – 11:00 uur in de officiële cupping room 1 van de SCA. 'Cup' en vergelijk de beste Fairtrade Speciality koffies uit Latijns-Amerika, Afrika en Zuidoost-Azië en leer meer over de kleinschalige boeren achter deze koffie. Wilt u hierbij aanwezig zijn, meldt u dan aan via info@maxhavelaar.nl met in het onderwerp ‘cupping’.

Voor meer informatie en het kopen van toegangsbewijzen klik hier.
Bekijk hier de beurs plattegrond.

 

2018-06-21

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam