Coop deelt Fairtrade bananen uit tijdens Nijmeegse Vierdaagse

Img 8243

Coop en Fyffes sponsoren dit jaar de Nijmeegse Vierdaagse met Fairtrade bananen. Medewerkers van de negen Coop-supermarkten in Nijmegen delen het fruit op dinsdag 18 juli uit aan de wandelaars. Eric Brendel, supermarktmanager Coop Nijmegen Molenweg: “Coop draagt de Nijmeegse Vierdaagse een warm hart toe. Met een gezonde snack zorgen we ervoor dat de lopers er weer tegenaan kunnen!”

Coop is met negen supermarkten goed vertegenwoordigd in Nijmegen. De winkels zijn nauw betrokken bij de stad én haar evenementen. Al tien jaar lang organiseren de Coop-winkels gezamenlijk activiteiten en verrassingen rond het wandelevenement. Dit jaar is dat niet anders.

Supermarktmanager Eric Brendel: “Bij een sportief evenement zoals de Nijmeegse Vierdaagse hoort een gezonde snack. In samenwerking met onze leverancier Fyffes delen we daarom gratis bananen uit aan de wandelaars. Lekker én verantwoord! De bananen zijn gezond, geven veel energie én zijn ook nog eens Fairtrade. Daar kunnen lopers met een gerust hart van genieten.”