Premeo Fairtrade sportballen vanaf nu verkrijgbaar

Bal

Het gerenommeerde merk Premeo introduceert Fairtrade sportballen. Deze ballen zijn geproduceerd onder goede omstandigheden. Combineer het plezier van sporten met faire sportballen. Dat is pas fair play!

Voetbal is de favoriete sport in Nederland. Heel veel sporters en clubs weten niet dat wedstrijd- en trainingsballen in sweatshops in Pakistan en India gemaakt worden onder slechte arbeidsomstandigheden en tegen zeer lage lonen.

Sportballen voor een fair spel zijn nu ook in Nederland verkrijgbaar. Fairtrade sportballen van Premeo voor voetbal, basketbal, volleybal en rugby zijn kwaliteitsproducten gemaakt van eersteklas materiaal. Zowel oefenballen als wedstrijdballen met Fairtrade certificaat combineren het plezier in sport met maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Iq texpro uit Leeuwarden is Europees agent voor Fairtrade gecertificeerde ballen van het gerenommeerde merk Premeo. De ballen worden standaard geleverd met 1 jaar garantie. De ballen zijn reeds vanaf 50 stuks leverbaar met reclame-opdruk. Meer informatie is verkrijgbaar via info@iq-texpro.com.