Starbucks on the go in de bioscoop

Starbucks

Pathé introduceert Starbucks on the go in negentien bioscopen door het hele land. Daarmee is Pathé straks de enige bioscoopketen in Nederland waar Starbucks on the go te koop is. Deze introductie sluit aan bij het streven van Pathé om bezoekers kwalitatief hoogwaardige producten, waaronder Fairtrade koffie, aan te bieden en samen te werken met toonaangevende merken.

Hendrik ten Napel, manager F&B van Pathé: “Voor zowel Pathé als Starbucks en onze partner Selecta staat kwaliteit voorop. We zijn er dan ook bijzonder trots op dat deze drie geliefde topmerken nu landelijk samenwerken. Voortaan bieden we onze bezoekers niet alleen de beste kwaliteit filmbeleving, maar ook eersteklas Starbucks drankjes.”

Exclusief bij Pathé

Starbucks on the go is een self-service koffieconcept. Het concept is ontworpen vanuit een samenwerking tussen Selecta en Starbucks. Eerder werden er al Starbucks on the go-formats geplaatst in Pathé Arena, Pathé Breda en Pathé Zaandam. Pathé heeft nu besloten Starbucks on the go landelijk te introduceren in negentien van de 22 bioscopen. Daarmee is Starbucks binnen de bioscoopbranche straks exclusief bij Pathé verkrijgbaar..

Starbucks en Fairtrade

Sinds 2010 serveren alle vestigingen van Starbucks in Europa uitsluitend Fairtrade Certified Espresso Roast. Deze samenwerking tussen Fairtrade en Starbucks heeft in de afgelopen jaren geresulteerd in ruim 8 miljoen euro aan Fairtrade ontwikkelingspremie voor boerenorganisaties. Hierdoor kunnen koffieboeren zelf werken aan een betere toekomst.

Wil je meer weten over de boeren die de koffiebonen voor Starbucks produceren? Lees dan het complete verhaal van koffieboer Mercedes op onze website of bekijk een filmpje over Mercedes.