Bekijk recept
Feel-good chocolademousse
Wist je dat je chocolademousse ook zonder zuivel kunt maken? De zachte, romige textuur komt in deze versie van rijpe avocado's en kokosmelk. Lees verder...
Bekijk recept
Notenrol met honing
Een spannende basis voor een dessert: knapperig deeg gevuld met een crunchy notenmengsel met een bitterzoet accent van sinaasappel. Lees verder...
Bekijk recept
Homemade gevulde speculaas
Deze gevulde speculaas smaakt zoveel lekkerder dan kant-en-klare, dat je hem waarschijnlijk nog veel vaker gaat maken. Lees verder...
Bekijk recept
Sinaasappelyoghurt met gepofte quinoa
Een ontbijt met power door de hazelnoten en gepofte quinoa. Lees verder...
Bekijk recept
Tropische boerenkoolsalade
Met boerenkool kun je véél meer dan alleen stamppot maken en het is ook nog eens supergezond. Deze Aziatische dressing maakt het knapperige boerenkoolblad wat zachter. Lees verder...
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
Een stevig gerecht, waarmee je alle kanten op kunt. Varieer met seizoensgroenten en soorten brood. Lees verder...
Bekijk recept
Kokos-cheesecake
Hij is fairrukkelijk, deze cheesecake. Snijd er kleine puntjes van, want hij is óók behoorlijk machtig. Lees verder...
Bekijk recept
Tom Kha Kai
Het geheim van een goede Tom Kha Kai: de perfecte combinatie tussen zoet, zuur, zout en pittig. Lees verder...
Bekijk recept
Overnight nuts met dadels
Dit is een ideaal ontbijtje ‘to go’. Maak de basis de avond ervoor in een weckpotje en lepel voordat je de deur uitgaat fruit, hennepzaad en ander lekkers erover. Lees verder...
Bekijk recept
Fairtrade chocolade & espresso muffins
Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een muffinblik in. Smelt de boter in een kleine pan. Lees verder...