Chocolade cocktails

4k4a3677

Ingrediënten

  • 600 ml amandelmelk
  • 80 gram Fairtrade chocolade naar keuze
  • 2 el Licor 43
  • Gehakte kokosvlokken
  • Fairtrade hazelnootpasta

Bereiding

  1. Verwarm de amandelmelk in een pannetje op laag vuur en zorg dat het niet kookt.
  2. Voeg de chocolade toe en laat smelten. Roer regelmatig.
  3. Laat het geheel volledig afkoelen in een glazen fles en zet in de koelkast totdat het koud is.
  4. Voeg de Licor 43 toe en schud goed.
  5. Versier de randen van de glazen met de hazelnootpasta en gehakte kokosvlokken.
  6. Vul de glazen met ijs. Giet de cocktails vervolgens voorzichtig in de glazen. 

Geniet!

Met dank aan Ingrid Hofstra (recept en fotografie) en Anne van Midden (styling).