Kruidnoten chocolade bark

4k4a3729

Ingredïenten

  • 150 gram Fairtrade donkere chocolade (72%)
  • 250 gram Fairtrade melkchocolade
  • Kruidnoten en strooigoed
  • Verkruimelde kruidnoten
  • Granaatappelpitjes

Bereiding

  1. Smelt de chocolade au-bain marie.
  2. Roer de verkruimelde kruidnoten erdoor heen.
  3. Giet het mengsel in een met bakpapier bedekte cakevorm waarvan de bodem losgeklikt kan worden. Zorg dat het mooi verspreid wordt.
  4. Verdeel kruidnoten, strooigoed en granaatappelpitjes over de chocolade en zet het blik in de koelkast. Laat tenminste 4 uur koelen.
  5. Haal de cakevorm los en maak de chocolade bark los van de bodem. Snijd in grove stukken en bewaar in de koelkast.

Eet smakelijk!

Met dank aan Ingrid Hofstra (recept en fotografie) en Anne van Midden (styling).