Lunchsalade met banaan en yoghurtdressing

Maxhavelaar salade

Ingrediënten (voor 4 personen):

Werkwijze:

Schil de mango en snij het vruchtvlees in stukken. Snij de komkommer en tomaten in stukjes. Halveer de avocado, verwijder de pit, lepel het vruchtvlees eruit en snij het in stukken. Pel de bananen en snij ze in plakjes. Hak het peper vruchtvlees (zonder zaadjes) fijn en de koriander grof. Meng alle ingrediënten rustig door elkaar en besprenkel met limoensap van een halve limoen. Meng de yoghurt met de olijfolie en limoensap en breng op smaak met zout. Lekker met papadums

Receptuur en fotografie: ZTRDG

  • 1 mango
  • ¼ komkommer
  • 2 tomaten
  • 1 avocado
  • 3 Fairtrade bananen
  • ½ rode peper
  • 1 bosje koriander
  • 150 ml yoghurt
  • 2 el olijfolie
  • 1 limoen
  • zout
  • 1 pak papadums (ready to eat)